Nomenclator CAEN

1020 - Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor

Prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste Aceasta clasa include: - pregatirea si conservarea pestelui, a crustaceelor si molustelor: congelarea, uscarea, afumarea, sararea, prepararea saramurii, prepararea conservelor; - obtinerea produselor din peste, crustacee si moluste: peste gatit, fileuri de peste, icre, caviar, înlocuitori de caviar etc; - productia de mancaruri preparate din peste; - productia de produse din peste, pentru hrana animalelor. Aceasta clasa include, de asemenea: - activitati ale navelor angajate numai în prelucrarea si conservarea pestelui. Aceasta clasa exclude: - activitati ale vaselor angajate atat în pescuit, cat si în prelucrarea si conservarea pestelui, vezi 05.01; - productia de uleiuri si grasimi din material marin, vezi 15.41; - fabricarea supelor de peste, vezi 15.89

Cod NACE
1520*